Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Τα βραβεία πάνε κι έρχονται...

Πριν από μερικές ημέρες πήρα το πρώτο μου βραβείο από την γλυκιά μου Μαρία που εκτός από συντοπίτισσα μου, είναι και μία από τις πρώτες φίλες-αναγνώστριες!! Το δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά, το καλοστόλισα στο σπιτάκι μου και έμεινα να το θαυμάζω!!
Αμέσως μετά, δέχτηκα  το ίδιο βραβείο από δύο νέες φίλες, την Κική και την Μαρία Ζ...
Την μεγάλη μου χαρά, όμως, ακολούθησε μία έκπληξη... διαπίστωσα ότι όταν δέχεσαι ένα βραβείο, πρέπει κι εσύ με τη σειρά σου να το χαρίζεις σε κάποιους άλλους....!!!!
Έτσι λοιπόν, αφού ευχαριστήσω και τις τρεις φίλες μου για το βραβείο (και για την ενημέρωση), θα το χαρίσω κι εγώ σε 10 υπέροχα μπλογκόσπιτα!!!

Ταρατατάν!!!!!!

Το βραβείο μου...
πάει...

http://okosmostissofias.blogspot.com/
http://anthivolon-bl.blogspot.com/
http://asiminaart.blogspot.com/
http://despoinasdecoupage.blogspot.com/
http://rena-wwwrena.blogspot.com/
http://psalidi-kordela.blogspot.com/
http://xeirotexno.blogspot.com/
http://iwanna-bloggercomcreate-blogg.blogspot.com/
http://mycraftandartcreations.blogspot.com/
http://artkunsttexnh.blogspot.com/

Είναι μόλις 10 από τα πιο όμορφα και δημιουργικά μπλογκς που υπάρχουν... όσοι δεν τα επισκεφτήκατε ακόμη, κάντε το σύντομα, γιατί πραγματικά το αξίζουν!!!!!
Η επιλογή των 10 ήταν πολύ δύσκολη (θα ήθελα να χαρίσω το βραβείο μου σε πολλάααα περισσότερα)... απλά προσπάθησα να το δώσω σε όσες δεν έχουν πάρει ήδη το βραβείο αυτό... ελπίζω να τα κατάφερα καλά... άλλωστε είναι η  πρώτη μου φορά!!!

Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη μέρα!!!!

Φιλιά........

10 σχόλια:

  1. Kiki σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο σου !!
    Με τιμά πολύ που με διάλεξες !
    Πολύ όμορφο το μπλόκ σου !!
    φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kiki σε ευχαριστώ για το βραβείο σου, είναι πρωτη φορά που λαμβάνω κάτι τέτοιο και με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή σου η κίνηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kiki σε ευχαριστω παρα πολυ για το βραβειο σου . πραγματικα χαρηκα παρααααααα πολυ γιατι ειναι και το πρωτο μου βραβειο και σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια.θελω ομως μια χαρη δεν καταφερνω να περασω το βραβειο σου στο blog μου αν μπορεις σε παρακαλω πες μου πως.: ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eυχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι κάθε φορά που κάποιος μου δίνει ένα βραβείο γιατί αυτό σημαίνει ότι με σκέπτεστε και με αισθάνεστε φίλη όπως κι εγώ,μεγάλη η τιμή που μου κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ΄ευχαριστώ πολύ για την τιμή!!! Εύχομαι να παίρνεις πολλά τέτοια βραβεία στη ζωή σου γιατί είναι τιμή, επιβράβευση και μεγάλη χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και για τα πολύ όμορφα σχόλια! Σας εύχομαι καλές δημιουργίες και πολλά ακόμη βραβεία!!!!

    Για το χειρότεχνο:
    Πήγαινε επάνω στην εικόνα του βραβείου, κάνε δεξί κλικ, επέλεξε αποθήκευση ως και αποθήκευσε την εικόνα στον υπολογιστή σου. Έπειτα πήγαινε στη σχεδίαση, επέλεξε προσθήκη gadget, από το μενού βασικά επιλέγεις φωτογραφία και ανεβάζεις τη φωτογραφία στο μπλογκ σου. Ελπίζω να βοήθησα! Αν χρειαστείς επιπλέον βοήθεια, ενημέρωσε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!
    ΣΗΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟΟΟΟΟ!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κική ήρθε κ η δική μου σειρά να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για το βραβείο που μου έδωσες!!! Kαι να σου επισημάνω οτι το mini δεντράκι σου μου άρεσε πάρα πολύ!! Είμαι ενθουσιασμένη για την επιβραβεύεση αυτή μια και είναι και η πρώτη μου στο blog!!! Όμως, είμαι λίγο καιρό μέλος αυτής της τόσο δημιουργικής κ όμορφης παρέας και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί!! πχ Πώς μπορώ να δω το πρώτο μου βραβείο? :) Σε ευχαριστώ και πάλι για την χαρά αυτή που μου δίνεις!!! Και εύχομαι σε όλους και σε σένα ειδικά ένα 2011 όλο δημιουργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κική καλημέρα!! Για αρχή σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο που μου έδωσες!! Ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ όταν βλέπω ότι αρέσει η δουλειά μου κ με εφοδιαζεί με όρεξη για να κάνω ακόμα περισσότερα!! Είμαι καινούργια σε αυτή την τόσο όμορφη κ δημιουργική παρέα και χαίρομαι που κ εγώ βάζω μια πινελιά σε αυτή!! Ευχαριστώ κ πάλι κ εύχομαι ένα 2011 δημιουργικό κ γεμάτο χρώματα κ φαντασία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάλι χαίρομαι που βρήκα μαζεμένα κάποια ελληνικά δημιουργικά blogs γιατί εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω και απελπίζομαι! Ευχαριστώ για την λίστα και καλώς σας βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή