Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Βραβείο Φιλοξενίας!!!!

Ένα βραβείο φιλοξενίας για όλους εσάς τους 50 πρώτους αναγνώστες μου....


.... γιατί με βάλατε στα σπίτια σας, με αγκαλιάσατε, με τιμήσατε με τα όμορφα σχόλια σας και με τα βραβεία σας... γιατί καθημερινά μοιράζεστε μαζί μου τις γνώσεις σας.... γιατί με στηρίζετε και με εμψυχώνετε... γιατί απλά υπάρχετε πια στη ζωή μου και την ομορφαίνετε!!!!

Σας ευχαριστώ όλους!!!!!!!!!

21 σχόλια:

  1. Eγώ είμαι μέσα;;;; Είμαι είμαι, το παίρνω και σ΄ευχαριστώ θερμά!!!
    Εύχομαι οι αναγνώστες σου να αυξάνονται κάθε μέρα τόσο που να μην είναι εύκολο να τους παρακολουθείς όλους!!
    φιλιά, καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!..
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!
    ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχομαι οι αναγνώστες σου να γίνουν ..χίλιοι..και ακόμα παραπάνω!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. anthivolon... Είσαι, είσαι... και είναι μέγαλη μου τιμή!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές!!! Να έχεις ένα πολύ-πολύ όμορφο βράδυ!!

    Λουρδάκιμου... Με ένα τόσο γλυκό πλάσμα για παρέα, τι άλλο να ζητήσω πια...!! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ και σε φιλώ γλυκά!!!

    Ριρή μου... χρυσοχέρα μου... Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Μια γλυκιά καληνύχτα από εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλημέρα kiki, εγώ να το πάρω? Άσε το πήρα!! ευχαριστώ και γρήγορα στους 100 εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kiki, διαγράφηκα και ξαναγράφτηκα γιατί έβγαινε άλλο σάιτ με το όνομά σου στους δικούς μου αναγνώστες! Για να δούμε τώρα! Πάντως το πήρα το βραβείο , έτσι?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κική μου γειά σου ωραίο το βραβείο, ίσως το πέρο αργότερα. Τώρα θέλω να ρωτήσω γιατί εξακολουθούν να μου βγαίνουν οι λάμπες στη λίστα ανάγνωσης;Εκανα διαγραφή και επανεγγραφή στους αναγνώστες, αλλά τίποτα...οι λάμπες εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα ευχηθώ να τους εκατοστίσεις,γιατί ετσι και αλλιως θα γίνει πολύ σύντομα,ευχομαι όλοψυχα να τους χιλιάσεις, να μοιράζεσαι και να μοιράζεις ιδέες,γνώσεις και συμβουλές............Ευχαριστώ και εγω για το βραβειάκι....καλο μεσημέρι φιλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστώ τόόόόόσο πολύ για τις ευχές!!! Να είστε πάντα καλά γλυκιές δημιουργικές μου φιλενάδες!!! πολλά-πολλά φιλιά

    Αχ Νίκη μου, το ίδιο ακριβώς έχω πάθει κι εγώ... διαγράφηκα, ξαναγράφτηκα, ξαναδιαγράφηκα... τίποτα... οι λάμπες πάλι εκεί... πάω να σκάσω!!!
    Μόλις καταφέρω να βρω το γιατί, θα σε ενημερώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kορίτσια εμένα πέτυχε! Δεν βγαίνουν οι λάμπες! Νομίζω πως δεν έβαλα ένα"s" Πάω να ξαναδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω ειμαι μεσα? γιατι με βλεπω στα ορια!! χιχι ευχομαι να αυξανοται συνεχως οι αναγνωστες σου !!! επισης ηθελα να σ πω τι οταν γραφεσαι σε ενα blog κ κιτα καποιος τ προφιλ σ δεν φαινεται το δικο σου blog !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χειροτεχνό μου, έχω την εντύπωση ότι ήσουν η 50η και συνεπώς και η αφορμή για αυτό το βραβείο... πάντως όπως και νά 'χει, σου το χαρίζω με όλη μου την αγάπη και σε καλωσορίζω στο "σπίτι" μου!!!

    Λουρδάκι μου γλυκό κι αγαπημένο, με τη δική σου ευχή δεν μπορεί παρά να είναι όμορφο... Σου εύχομαι κι εγώ λοιπόν με τη σειρά μου, ένα όμορφο και χαλαρωτικό διήμερο!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χειρότεχνο μου, σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση... νομίζω ότι τώρα το διόρθωσα... αν το τσεκάρεις, ενημέρωσε με!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σου Kiki! Eυχαριστω που ακολουθεις το μπλογκ μου και καλως ηρθες :) ! Κι εγω μπηκα στο προφιλ σου αλλα δεν υπηρχε το μπλογκ σου! Σε βρηκα ομως απο την Ηouse of mice στα σχολια και χαρηκα πολυ! Πανεμορφο το μωρο δεντρακι απο κατω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ουπς! Μπερδευτηκα! Σε βρηκα απο την Ιωαννα με τα δεντρακια μινιατουρες! Κανω πολλες επισκεψεις αυτη τη στιγμη και βραχυκυκλωσα! Γεια σου Κικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έγω άμα σου πώ ότι αναρωτιόμουν που χάθηκες και ανακάλυψα σήμερα ότι δεν μου εμφανίζει τις αναρτήσεις σου, τι θα μου πείς?
    άμα ξαναγραφτώ μπορεί να στρώσεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χριστίνα μου, καταρχήν, ελπίζω να πήρες το βραβείο γιατί είσαι κι εσύ μέσα στους 50 πρώτους αναγνώστες που θέλησα να ευχαριστήσω για την φιλοξενία!!! Όσο για το πρόβλημα που μου αναφέρεις, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είμαι ελαφρώς άσχετη ακόμα... δοκίμασε να ξαναεγγραφείς.... και ας ελπίσουμε να λυθεί κι αυτό!!!
    Καλημέρα και καλό μήνα!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. όλα οκ τώρα, μου εμφανίζονται κανονικά^^
    πέρνω και το βραβείο και πάω να το κρεμάσω^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή