Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αθώα ή ένοχη....;;;;;;


Βράδυ Δευτέρας, και ενώ μια "τρελή" (και αρκετά στενάχωρη) μέρα φτάνει στο τέλος της, αποφασίζω να χαλαρώσω με την γνωστή αγαπημένη συνήθεια (πια)... μια βόλτα στη μπλογκογειτονιά για τα νέα της ημέρας.... μια ματιά στις τελευταίες πανέμορφες δημιουργίες σας.... δυο-τρεις ζεστές κουβέντες... και άλλες τόσες γλυκές καληνύχτες!!

Και εκεί που τρυπώνω στα σπιτάκια σας προσπαθώντας να μάθω όσα περισσότερα γίνεται από εσάς (και για εσάς).... ταρατατάν….

1 σχόλιο απαιτεί εποπτεία....

-χμμμ! για να δούμε ποιος με θυμήθηκε; σκέφτομαι
και ένα χαμόγελο σχηματίζεται (μάταια) στο πρόσωπο μου....
-μα... τί;;;;; πως;;;; μα, δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει αυτό!!!!

Μόλις μου έγινε γνωστό πως χρησιμοποιώ το όνομα μιας φίρμας, το εμπορικό σήμα της οποίας είναι κατοχυρωμένο και η χρήση αυτού διώκεται ποινικά!!!!!!!!!!???????

Και έρχομαι και αναρωτιέμαι η δύσμοιρη blogger
- από πού θα έπρεπε να έχω ενημερωθεί και δεν το έκανα;;;;
- γιατί θα πρέπει να έχω γνώσεις εμπορικού δικαίου για τη δημιουργία ενός απλού ιστολόγιου;;;;;;
- γιατί μπορώ να διωχθώ ποινικά για κάτι το οποίο αγνοώ;;;;;
- μήπως τελικά πρέπει να προσλάβω έναν νομικό σύμβουλο για παν ενδεχόμενο;;;;;;

Τέλος πάντων….

Έτσι κι αλλιώς, πρωταρχικός μου στόχος για τη δημιουργία αυτού του χώρου, ήταν και είναι η εκτόνωση, η έκφραση, η διασκέδαση, η γνώση και η εμπειρία σχετικά με την μεγάλη μου αγάπη την Χειροτεχνία, και επειδή καμία διάθεση δεν έχω να προσθέσω ένα ακόμη πρόβλημα στη ζωή μου ή και να αναλωθώ σε άσκοπες (κατά τη γνώμη μου πάντα) αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις….

Γι' αυτό και αποφάσισα (ή καλύτερα εξαναγκάστηκα) να ξαναβαπτίσω το σπιτάκι μου και να δώσω ένα τέλος στο σύντομο ταξίδι μου στην παρανομία!!!

Σας (ξανα) καλωσορίζω, λοιπόν,  σε αυτό και ελπίζω πως καμία άλλη Κική εκεί έξω δεν διαθέτει ένα “kikis art house”, και πως δεν έχει σκεφτεί να κατοχυρώσει και το όνομα του!!!! Αμήν!!!

Και όπως λέει και η μαμά μου: “Κάθε εμπόδιο σε καλό…”!!!!

Σας φιλώ γλυκά! 

σημείωση: εξαιτίας των όσων σας προανάφερα, οι αρχικές αναρτήσεις μου διαγράφηκαν και δημιούργησα αντίγραφα τους... έχασα δυστυχώς όλα τα όμορφα σχόλια σας... 
αλλά να ξέρετε πως θα είναι όλα καλά φυλαγμένα στην καρδιά μου για πάντα!!!!

12 σχόλια:

  1. ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!..ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΙΑ...
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ!!!
    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ, Λουρδάκι μου γλυκό!!! Τι παιδί είσαι εσύ;;;;
    Νά 'ξερες πόσο χαίρομαι που βρέθηκες μπροστά μου...!!!! Εύχομαι να μην σου τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο!! Σε φιλώ γλυκά και σε καληνυχτώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κική εγώ δεν είχα προλάβει να σου αφήσω σχόλιο αφού μόλις χθες έγινα αναγνώστριά σου αλλά υποθέτω πως μέχρι χθες εσύ ήσουν το περίτ...(κάτσε μην το πούμε κι όλο και βρούμε το μπελά μας!!!)που σήμερα μου εμφανίστηκε στα ιστολόγια που παρακολουθώ με κάτι λάμπες κι αναρωτιόμουν πότε το πρόσθεσα(άλλη άσχετη κι εγώ!!)Δεν πειράζει βρε μη στεναχωριεσαι!Τέλος καλό όλα καλά!Αθώα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς βρεθήκαμε!!!!!!!!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ για την αθώωση και για το κουράγιο που μου δίνεις την ατυχήσασα... χαχαχα
    Άσε που μου θύμισες και τον Πανούση με τον "ακατανόμαστο"... χαχαχα
    Νά'σαι καλά γλυκιά μου!!
    Πάμε γι' άλλα τώρα... μας περιμένουν πολλές όμορφες και δημιουργικές μέρες!!!
    Καληνύχτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kiki, τι να πω!!!! Εγώ καθυστερούσα να ξεκινήσω το blog μου γιατί δεν έβρισκα όνομα, λες τώρα να μου το πάρουν κι εμένα???!!! Η ξαδέρφη μου να δεις που το έπαθε με την σχολή χορού! Δεν το είχε κατοχυρώσει και την πρόλαβε άλλος σε άλλη πόλη και ξανά-μανά από την αρχή....
    Μην στεναχωριέσαι, εμείς θα σε βλέπουμε και θα σε στηρίζουμε και άσε τους άλλους στην κακία τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστώ για την στήριξη κουβαράκι μου!!!
    Στην αρχή σοκαρίστηκα αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι πολύ "λίγο" όλο αυτό για να μου χαλάσει κάτι τόσο όμορφο!! Δεν το "γκρεμίζω" εγώ το σπιτάκι μου, κι ας χρειαστεί να το ονομάσω και Θρασύβουλο!!! Ουπς! Λες να είναι κι αυτό κατοχυρομένο;;;;;;;; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κικιτσα καλησπερα,σε βρικα τυχαια μεσα απο αλλο blog και χαρηκα που βρηκα μια ακομα Δραμινη....πολυ όμορφες κατασκευες περιμενουμε και άλλες χωρις απροοπτα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωχ τι ιστορία κι αυτή!! Κι εγώ, σαν την Άννα, αναρωτιόμουνα τι είναι αυτό το μπλογκ με τα φωτιστικά στα αγαπημένα μου και πώς βρέθηκε εκεί, χαχαχα
    Πάντως, απ' όσο ξέρω,, κανείς δεν μπορεί να σ' αναγκάσει να εγκαταλείψεις ένα όνομα ιστοσελίδας (domain) που έχεις κατοχυρώσει, πόσο μάλλον το όνομα που έχεις δώσει στο μπλογκ σου!! Εννοείται βέβαια ότι έκανες καλά που το άφησες, και εγώ το ίδιο θα 'κανα, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορούσαν να στο ζητήσουν με περισσότερη ευγένεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΚΙΚΗ..ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ...ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ!!!!ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ, αυτές οι λάμπες!!!! Μου άναψαν τα λαμπάκια κανονικά...χαχαχα!! Αλλά εμένα δεν με σκιάζει τίποτα τώρα που έχω εσάς δίπλα μου!

    Άννα μου, σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι κι εγώ που βρήκα ακόμη μία δραμινιά!!!

    Ανεράιδα γλυκιά, συμφωνώ μαζί σου... αυτό που με ενόχλησε περισσότερο δεν ήταν το ότι έπρεπε να αλλάξω το όνομα του μπλογκ μου, αλλά ο τρόπος που μου ζητήθηκε να το κάνω! Πάει τώρα, πέρασε κι αυτό!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη!!!

    Μαράκι μου!!!!!! Είσαι η πρώτη που μου δίνει βραβείο... τυχαίο;;; δε νομίζω!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! Πολλά-πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα! Πρωτη φορα μπαινω εδω, ειμαι φιλη των κοριτσιων και ιδιαιτερα του μπλεγμενου κουβαριου.
    Αν θες να εχεις τα σχολια σου παλι δημοσια θα πας στο gmail σου, θα τα ανοιξεις οσα ειχες αποθηκευσει και θα πατησεις την δημοσιευση.
    Ετσι θα φαινονται παλι.
    Ελπιζω καθε φορα που τα δημοσιευες να μην εκανες μετα διαγραφη γιατι δεν θα δεις τιποτα.
    Αληθεια τι ονομα ηταν αυτο; που τοσο τους πειραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πουαντερί μου, καλωσόρισες στο σπιτάκι μου!!
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες... αν και είμαι λίγο άσχετη, θα το προσπαθήσω!
    Όσο για το όνομα... άσε μην το πω και μου κάνουν τίποτα ασφαλιστικά μέτρα.... χαχαχα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή